Over ons

82b1ab5da8-0587Passie

Passie, want daar draait het om!

Zeg nu zelf, zou u iets opdrinken dat u niet lust? Ik denk het niet. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de meeste van onze koffies in onze winkel te komen proeven tijdens onze degustatieavonden.
Alleen op die manier bent u verzekerd van een koffie waar u echt “genot” aan beleeft.

Wij maken er een missie van om al onze koffies zelf te proeven en te beoordelen. Indien mogelijk gaan we bij de koffiebrander ter plaatse om zijn verhaal te aanhoren en zijn product ter plaatse te degusteren. Alleen zo kunnen wij u perfect informeren en begeleiden bij uw zoektocht naar een koffie die perfect bij u past.

We willen ook van de koffiebrander weten wat volgens hem of haar de beste manier is om alle aroma’s uit hun koffie te halen. We zullen u dus ook informeren over hoe u de koffie best kan zetten.


c5bd84a73c-TheeSmaak


Zoveel soorten, zoveel smaken.

Tegenover het ruime aanbod aan koffiesoorten, staat er een nog groter aanbod aan theesoorten. Of het nu gaat over de klassieke groene of zwarte thee of een van de vele gearomatiseerde theesoorten, het aanbod is gigantisch.

We staan voor kwaliteit , dus het theebuiltje met wat “stof” erin zal je bij ons niet vinden. Voor een kwalitatief hoogstaande losse thee bent u dus aan het juiste adres.

Iedereen kent wel mensen die lid zijn van een wijnclub. Eens aan de praat vertellen ze honderduit over alle smaken en aroma’s die ze tijdens hun laatste degustatie mochten ontdekken. Bij koffie of thee is het niet anders, alleen wordt daar wat minder aandacht aan geschonken. Aangezien wij hier toch wat verandering in willen brengen mag u bij ons op regelmatige basis degustaties verwachten.

Ethiopië

We kunnen het niet verbergen, als het op koffie aankomt hebben we een voorliefde voor Ethiopië, de bakermat van de koffie.

Je kan bij ons enkele origine koffie’s vinden uit de regio’s Sidamo en Yirgaceffe.

Deze beide regio’s liggen op een hoogte van meer dan 2000 meter en leveren hierdoor zeer goede arabicabonen.Een aantal van onze koffies zijn geschikt voor espresso. Andere soorten zijn dan weer meer geschikt voor filterkoffie. We geven u graag advies bij het maken van uw keuze.

ac25d4c22d-DSC_0716_01Marléne & Patrick

Een heel klein beetje bezeten door alles wat lekker is.

We denken dat je met die omschrijving dicht in de buurt komt als het over ons gaat. Al sinds 1988 proberen wij elke dag opnieuw onze klanten tevreden te stellen. We doen dit vooral door te luisteren naar hun wensen, waarop wij dan onze productmix afstemmen.